Σύστημα συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης σε πραγματικό χρόνο  

GlucoMen Day CGM save

Μια τιμή σακχάρου κάθε λεπτό

GlucoMenDayCGM icon white

απευθείας στο smartphone σας

χωρίς τσίμπημα ή σάρωση

Διάρκεια ζωής αισθητήρα 14 ημερών

Ο αισθητήρας GlucoMen Day CGM μπορεί να φορεθεί, να εφαρμοστεί και να αφαιρεθεί εύκολα. Ο ηλεκτροχημικός αισθητήρας μακράς διάρκειας μετρά τα επίπεδα γλυκόζης για δύο εβδομάδες. 

εισαγωγή χωρίς βελόνα

Το ινίδιο του αισθητήρα μπορεί να εισαχθεί κάτω από το δέρμα χωρίς βελόνα-οδηγό. Η αυτόματη συσκευή εισαγωγής αισθητήρα είναι εύχρηστη, με εύκολο χειρισμό όπως το ποντίκι ενός υπολογιστή.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με το ένα χέρι. 

φορέστε το στο
μπράτσο σας
φορέστε το στο
κάτω μέρος της πλάτης σας
φορέστε το στην
κοιλιά σας

ειδοποιήσεις και προσαρμοσμένοι συναγερμοί

Η εφαρμογή GlucoMen Day CGM σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τις ειδοποιήσεις για να ενημερώνεστε αν συμβαίνει κάποια κατάσταση που απαιτεί την προσοχή σας, όπως χαμηλή ή υψηλή γλυκόζη, πτώση ή αύξηση της γλυκόζης και χαμηλή ή υψηλή προβλεψη γλυκόζης. 

διαμοιρασμός δεδομένων μέσω cloud σε πραγματικό χρόνο

Το GlucoMen Day CGM στέλνει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο απευθείας στην πλατφόρμα του GlucoLog, επιτρέποντας στο ιατρικό προσωπικό και τους φροντιστές να παρακολουθούν τη γλυκαιμική τάση μαζί σας ταυτόχρονα. 

φιλικό προς το περιβάλλον

Μετά από πέντε χρόνια συνεχούς χρήσης, το σύστημα GlucoMen Day CGM χρησιμοποιεί μόνο δύο μπαταρίες λιθίου και περίπου 3 κιλά πλαστικού, ενώ τα ανταγωνιστικά προϊόντα χρησιμοποιούν έως 120 μπαταρίες λιθίου και έως περίπου 18 κιλά πλαστικού.

fitbit
smartwatch

Επιλέξτε την πρόσοψη (clock face) του GlucoMen Day CGM για το Fitbit. Μπορείτε να συγχρονίζετε το Fitbit smartwatch σας με το GlucoMen Day CGM και να διαβάζετε τις τιμές γλυκόζης απευθείας από τον καρπό σας σε πραγματικό χρόνο. 

φροντίστε τα παιδιά σας

Με το GlucoMen Day CGM, μπορείτε να ακολουθείτε τους αγαπημένους σας από απόσταση και σε πραγματικό χρόνο απευθείας από το smartphone σας. 

Χάρη στην εφαρμογή GlucoLog T3, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε το GlucoMen Day CGM των παιδιών σας σε πραγματικό χρόνο. 

GlucoMen Day CGM pediatric

SocialDiabetes

Το SocialDiabetes ενσωματώνει ένα πρακτικό γλυκαιμικό ημερολόγιο με επεξεργασία στατιστικών δεδομένων και γραφήματα, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε καλύτερα τον διαβήτη σας και να παρακολουθείτε οπτικά την πρόοδό σας. 

Χάρη στον διαμοιρασμό δεδομένων μέσω cloud, η εφαρμογή SocialDiabetes λαμβάνει αυτόματα τις τιμές σακχάρου που ανιχνεύονται από το GlucoMen Day CGM σε πραγματικό χρόνο, ενημερωμένες κάθε λεπτό. 

για άτομα με διαβήτη

Το GlucoMen Day CGM είναι εγκεκριμένο για την αντικατάσταση της χρήσης του παραδοσιακού μετρητή σακχάρου στο αίμα. 

Το GlucoMen Day CGM είναι επίσης κατάλληλο για: 

Τεχνικές Προδιαγραφές

GlucoMen Day CGM

Εισαγωγέας χωρίς βελόνα

Ο αυτόματος εισαγωγέας επιτρέπει τη γρήγορη και ανώδυνη εισαγωγή του αισθητήρα σε σύγκριση με το παραδοσιακό.

εισαγωγή βελόνας ινιδίου

εφαρμογή χωρίς βελόνα