diabetes care management systems

Play Video

Speel de video af

Real-time Continu
Glucose Monitoring Systeem

GlucoMen Day CGM is een subcutaan Continu Glucose Monitoring systeem die uw bloedglucose in real-time meet. U kunt uw data monitoren zonder te prikken of scannen direct op uw smartphone.

smart insulin patchpomp

GlucoMen Day PUMP is een draagbare smart patch pomp die het mogelijk maakt om insuline toe te dienen direct via uw smartphone. Waterdicht, klein en licht van gewicht en het hoeft slechts twee keer per week vervangen te worden.

Glucoject Pen Needles zijn steriele, pennaalden voor eenmalig gebruik, bedoeld voor gebruik in combinatie met toedieningspennen voor de subcutane injectie van medicatie

Glucoject Lancets PLUS 33G zijn geschikt voor vingerprikken voor capillaire bloedmonsters zowel voor volwassenen als kinderen.

GlucoLog web is online software beschikbaar via iedere web browser en verbonden apparaat, zonder iets te installeren. Met GlucoLog web kunt u alle data opslaan en analyseren die u heeft ontvangen van A.Menarini Diagnostics systemen.

Menarini biedt een brede en actuele verzameling applicaties, ontworpen om diabetes management in het dagelijks leven te verbeteren.

Hulpstuk zonder naald

Het automatische hulpstuk maakt het snel en pijnloos inbrengen van de sensor mogelijk in vergelijking met het traditionele inbrengen van een canule naald. 

Inbrengen met canule naald

Inbrengen zonder naald