A. Menarini Diagnostics

45 år i samarbejde med personer med diabetes

A. Menarini Diagnostics har udviklet, fremstillet og markedsført systemer til selvtest af blodsukker og ketoner hos diabetikere siden 1976.

A. Menarini Diagnostics har altid været i front, når det kommer til udvikling af ny teknologi indenfor diagnosticering. De tager hensyn til – og overholder – de seneste nationale og internationale bestemmelser indenfor medicinsk diagnostik. Dette sikrer at de relevante produkter er i overensstemmelse med de højeste standarder når det kommer til kvalitet, pålidelighed og sikkerhed. 

De har altid været i front, når det kommer til udviklingen af nye teknologier inden for diagnosticering. De tager hensyn til, og overholder de seneste nationale og internationale bestemmelser inden for medicinske diagnoseenheder, og sikrer dermed, at de relevante produkter er i overensstemmelse med de højeste standarder, når det kommer til kvalitet, pålidelighed og sikkerhed.

Logo AMenarinidiagnostics
A. MENARINI DIAGNOSTICS S.r.l. 
Via dei Sette Santi, 3 – 50131 FIRENZE

Applikator uden nål

Den automatiske applikator tillader en hurtig og smertefri applikation af sensoren, sammenlignet med applikation med en traditionel guidenål.

applikation med guidenål

applikation uden guidenål