Geen meerdere dagelijkse injecties meer.

GlucoMen Day PUMP is een smart insuline patchpomp voor diabetesbeheer.

Comfortabel

GlucoMen Day PUMP kan op verschillende delen van het lichaam worden geplaatst voor meer flexibiliteit in gebruik en comfort, afhankelijk van uw behoeften en gewoonten.

Zonder slangetje

Alle bewegingsvrijheid die u wenst, ook met riemen en heuptasjes, en geen zorgen over het draaien of scheuren van slangetjes.

Bediening
via de app

U kunt uw GlucoMen Day PUMP eenvoudig direct vanaf uw smartphone bedienen dankzij de speciale app, gratis beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten. *

* Indien nodig is er ook een speciale controller (ADM, Advanced Diabetes Manager) beschikbaar.

Basaal en boluscontrole

Met de GlucoMen Day PUMP kunt u uw bloedsuiker controleren met aanpasbare insulinetoediening, ongeacht wat u aan het doen bent of waar u naartoe gaat.

3,5 dagen gebruik

Dankzij het reservoir met grote capaciteit (200 U insuline) is het mogelijk om de GlucoMen Day PUMP slechts twee keer per week te verwisselen, op vaste dagen voor een regelmatiger gebruik.

Waterdicht

Maak u geen zorgen over uw GlucoMen Day PUMP, hij kan overal mee naartoe, zelfs onder water.

Klein en licht

De GlucoMen Day PUMP is klein, zodat u hem discreet onder uw kleding kunt dragen en u zich vrij kunt bewegen, dankzij de ronde vorm die de kans minimaliseert dat hij aan uw kleding blijft haken.

Bewaar en deel de geschiedenis van uw insulinetoediening

Met de GlucoMen Day PUMP kunt u uw insulinegegevens automatisch uploaden naar het GlucoLog web cloud platform en de bloedsuikertrends op basis hiervan analyseren met de GlucoMen Day CGM real-time meetwaarden.

Technische Specificaties

GlucoMen Day PUMP

GlucoMen Day PUMP-inbrengplaatsen

  • Abdomen
  • Arm
  • Dij
  • Heup & Onderrug

Hulpstuk zonder naald

Het automatische hulpstuk maakt het snel en pijnloos inbrengen van de sensor mogelijk in vergelijking met het traditionele inbrengen van een canule naald. 

Inbrengen met canule naald

Inbrengen zonder naald